[Support request] Issue with the hero-section Image- url change impacts the display

Premium WordPress Themes Forums Envy Blog Issue with the hero-section Image- url change impacts the display

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1906
    sivanandha
    Participant

    Once the site is published when I load the site with “www” i.e http://www.mindsbeyond.in then the hero-layout looks correct as shown below:-
    <div class=”hero-section dark hero-layout-1″ style=”background-image: url(http://www.mindsbeyond.in/wp-content/uploads/2018/01/thinkdifferent-3-1200×675.jpg)”>

    but if i dont use “www” and instead use “mindsbeyond.in” then the class used a default image.
    <div class=”hero-section dark hero-layout-1″ style=”background-image: url(http://mindsbeyond.in/wp-includes/images/media/default.png)”>

    Can you help me understand why there is a difference ? how can I fix it. appreciate your help on this . thank you

    #1918
    Rabindra Tharu
    Participant

    Hi @sivanandha,

    Will you please ask the same issue with your hosting provider or domain registrar. None of our users faced such issue. I will forward this query to our expert team to figure out the problem. Once they inform, I will let you know. Most of the case this kind of issue occurs due to hosting.

    Thanks!

    #1922
    sivanandha
    Participant

    Thanks for responding. This is the code from the template. The underlying code has nothing to do with the domain registration. This looks like a strange issue to me as well. I did a source-code comparison with and without “www” and its way too different. You can try it on my domain mindsbeyond.in

    Am running wordpress in my google cloud vm and using google domain. i manage handful of few other sites in the same way and no issues. it kind of suggests me that there might be an issue in the template. however i will check from my end.

    #1932
    Rabindra Tharu
    Participant

    Hi @sivanandha,

    Will you please upload the same image by http://mindsbeyond.in/wp-login.php in customizer and check it once.

    Thanks!

    #1957
    sivanandha
    Participant

    I tried that. now the image is not showing up in the “www” URL. I now believe that the issue is more related to the template itself. could you please help?

    #1968
    Rabindra Tharu
    Participant

    Hi @sivanandha,

    Could you please allow us temporary login access. Please mark as private reply while giving us your details.

    Thanks!

    #1969
    sivanandha
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #1970
    Rabindra Tharu
    Participant

    Hi @sivanandha,

    Please check your site once.

    Let us know if this helps or need more help please do reply.
    I would like to ask you a favor Sivanandha. Would you mind taking a few minutes to write a review for me, please? Your comments help others know what to expect when they’re looking for the theme we offer.
    Link to rate our theme: https://wordpress.org/support/theme/envy-blog/reviews/?filter=5
    Thanks for using our theme, Sivanandha. I’m looking forward to reading your comments.

    Thanks!

    #1998
    sivanandha
    Participant

    Thank you. Can you tell me what the issue was? I would like to know just in case i come across this in future.

    #2000
    Rabindra Tharu
    Participant

    Hi @sivanandha,

    Sure, well in customizer field hero background image saved the whole image link so we changed to save only image id. Moreover on your site, in both log in either http://www.mindsbeyond.in/wp-admin or mindsbeyond.in/wp-admin getting different media link for same image. for example /www.mindsbeyond.in/wp-content/uploads/2018/01/xthinkdifferent-3-1200x675.jpg.pagespeed.ic.NFTw7JSo_8.webp and mindsbeyond.in/wp-content/uploads/2018/01/xthinkdifferent-3-1200x675.jpg.pagespeed.ic.NFTw7JSo_8.webp. As a result customizer resent save value is not matching with last save a link and once not find the current path of the image link. wp auto gives the default image link.

    Thanks!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.